Er du vores nye Sales Representative?

Har du en brændende interesse for kaffe og specialkaffeudstyr, og har du lyst til at arbejde med de mest velrenommerede mærkevarer i kaffebranchen, samtidig med, at du har ansvaret for den daglige kundekontakt og salg? Så er det måske lige præcis dig, vi søger.


Espressospecialisten repræsenterer nogle af de stærkeste brands indenfor professionelt kaffeudstyr til risterier, HoReCa-og privatmarkedet i hele Danmark. Vores formål er at forfine og optimere vores kunders kaffe. Det gør vi ved at kvalitetssikre at de får det rigtige udstyr gennem faglig kompetence og solid erfaring. Vi er stolte af de lange relationer, som vi har med vores eksisterende kunder og vi efterstræber altid nærhed og langsigtet samarbejde med vores nye kunder. At sætte vores kunders behov først, har altid været afgørende for vores fremgang.


Som Sales Representative, har du hovedansvaret for det daglige salg, generel kundehåndtering samt opfølgning af eksisterende kunder. Ligeledes skal du sikre nye kunder gennem opfølgning af leads og aktivt opsøgende salg. Med faglig stolthed, og god dialog, skal du kunne vejlede og hjælpe kunderne til at vælge det rigtige udstyr ud fra en objektiv behovsanalyse kombineret med kundens drømme og egne succeskriterier. Jobbet indebærer en del national rejseaktivitet, da vi har kunder i hele landet og samtidig skal opdyrke nye kunder.


Vi søger


En person som motiveres af at skabe salg og kan lide at arbejde med mennesker. Derfor er det vigtigt at du er ydmyg, tillidsfuld og pligtopfyldende. Vi forventer, at du er lærevillig og har stor arbejdskapacitet og ikke har noget mod at være på ”landevejen”. Det er også en stor fordel, hvis du er alsidig og fleksibel i forhold til de mange varierende arbejdsopgaver, som er i en lille virksomhed i vækst. Vi forventer derfor, at du også deltager som en vigtig ressource i vores mangeartede daglige opgaver, som kendetegner vores hverdag.


Dine primære opgaver vil være

 • Opsøgende salg og kundekontakt i hele Danmark

 • Forfine, forvalte og videreudvikle eksisterende kundeaftaler og relationer

 • Ansvar for at udvikle og opnå eget salgsbudget

 • Bistå i markedsføring på sociale medier i samarbejde med daglig leder

 • Erhverve sig ekspertise om vores kaffeløsninger og konvertere denne viden til et nyttigt og eftertragtet udbytte og værdi for kunden.


Vær med til at skabe vækst og styrke vores brand gennem salg og kundekontakt


Som Sales Representative vil du være ansvarlig for at finde, opsøge og gennemføre salgsmøder med potentielle kunder. Gennem den daglige kundekontakt og kundeopfølgning kommer du til at være virksomhedens ansigt udadtil og har derfor en afgørende indflydelse på vores renommé i markedet. Du vil samarbejde med - og rapportere direkte til virksomhedens daglige leder.Du har endvidere

 • Grundlæggende kundskaber om virksomhedsdrift og generel god økonomisk forståelse

 • Salgs- eller kundeerfaring

 • Viden, erfaring og passion til specialkaffebranchen, gerne relevant erfaring (barista, kaffe rister, kaffe sourcing el.lign.)

 • Gode IT-kundskaber (Regnskabssystemer, Office pakken, SoMe)

 • Kategori B kørekort

 • Gode talegaver på dansk og stærk også i det skriftlige. Du taler og skriver endvidere engelsk på relativt højt niveau


Vi tilbyder

 • En nøglestilling i en niche virksomhed, som er i vækst

 • Muligheden for at arbejde med branchens førende mærkevarer

 • Grundig oplæring i virksomhedens produktportefølje, pris-og markedsførings strategier

 • At blive en del af et lille, men generøst og dynamisk arbejdsmiljø

 • Store muligheder til at påvirke egen løn og karriere

 • Firmabil ordning


Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte daglig leder, Martine Norum på mail: martine@espressospecialisten.dk.


Lyder dette som noget for dig, så håber vi at høre fra dig! Vi indkalder løbende til samtaler. Tiltrædelse senest 1.september 2021. Link til jobannonce på Jobindex: https://www.jobindex.dk/jobannonce/400867/er-du-vores-nye-sales-representative.


Espressospecialisten A/S er en del af en Skandinavisk koncern med kontorer i København, Oslo og Stockholm. Gruppen, som har hovedkontor i Oslo, omsætter samlet for ca. 30 millioner danske kroner og har totalt 16 ansatte.