top of page

La Marzocco Swift er den eneste kværn der både kværner og tamper på egen hånd – helt uden at spilde

Med La Marzocco Swift får du en kværn, hvor kaffemængden bliver målt gennem et volumetrisk doseringssystem; en konstruktion og et design som sikrer jævne og konsistente «kaffesenge» hver gang. Flade keramiske knive forhindrer ophedning under kværneprocessen, så du er sikker på, at kaffebønnerne ikke får varme. Dermed er Swift den perfekte kværn til travle kaffebarer, som gerne vil forbedre konsistensen. La Marzocco Swift er selvfølgelig kompatibel med alle La Marzoccos espressomaskiner og er ideel til travle steder, hvor et konsistent resultat er en nøglefaktor. Fordi espressokværnen både kværner og tamper selv – og endda helt uden at spilde – sparer baristaen en masse tid både i arbejdet og på oprydning, hvilket er med til at opretholde en høj effektivitet og produktion på kaffebaren.

La Marzocco Swift

Swift - Specifikationer

Konstruktion i rustfrit stål
To bønnebeholdere
To kværne i én
Nem at bruge og vedligeholde
Bryggehåndtaget placeres i et påmonteret gruppehoved
Leveres i Single & Double version samt Double & Double

Servér to kaffesorter på én gang med La Marzocco Swift

La Marzocco Swift er designet med to kaffebønne-beholdere, hvilket gør det muligt for en enkelt kværn at servere to forskellige kaffesorter. Swift er udviklet med fokus på konsistens, innovation og nyeste teknologi, og med La Marzocco Swift-teknologien er du sikret den bedste kvalitet i espressokoppen, shot efter shot, uafhængig af hvem der benytter den.



La Marzocco Swift funktioner

Som før nævnt byder La Marzocco på keramiske og flade knive, som er designet til at forhindre overophedning af kaffen selv ved høje hastigheder. Og så kommer La Marzocco Swift med volumetrisk dosering. Volumetrisk dosering er endnu mere præcis en tidsbestemt dosering og leverer konsekvente mængder friskmalet kaffe – hver gang. Derudover får du med La Marzocco Swift automatisk tamping. Dette unikke tampe-system sørger for, at tampe og polere kaffen under et konstant tryk, hvilket sparer baristaen tid og øger effektiviteten på kaffebaren.

bottom of page