Med Linea Mini får du det ikoniske design og den velkendte ydelse fra en La Marzocco maskine i dit eget køkken.

Inspireret af Linea Classic leveres Linea Mini med to separate kedler. Det integrerede gruppehovedet sørger for at espressomaskinen opnår den samme temperaturstabilitet og energieffektivitet som La Marzocco er kendt for. For at sikre samme unikke driftsikkerhed er Linea Mini håndlavet med mange af de samme komponenter som er at finde på de professionelle modeller. Maskinen leveres med pro-touch steam arm og kan tilsluttes La Marzocco Home App. Maskinen fåes i 6 forskellige farver; stål, sort, hvid, gul, rød og lyseblå.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6


Linea Mini - Specifikationer

Konstruktion i rustfrit stål
Mechanical Paddle med præ-infusion
Integreret pumpe
Separat varmtvandstank
1-gruppe
Baristalys
Kompakt og pladsbesparende

Leder du efter en professionel espressomaskine til hjemmet? I så fald har vi den perfekte maskine til dig, for med La Marzocco Linea Mini kan du brygge fantastisk kaffe hjemme i køkkenet. Den er designet til nemt og enkelt at kunne betjenes, så alle har mulighed for at bruge den. Det er en mindre espressomaskine end de andre, vi udbyder, men den kan dog alligevel brygge espresso til perfektion. Linea Mini er lavet til, at være en brugervenlig og nem espressomaskine, som samtidig har den kraft og power, man har brug for, når man skal brygge en perfekt kop espresso. La Marzocco Linea Mini er udviklet med mange af de samme specifikationer som dens ‘storebror’, Linea Classic, og kan derfor brygge espresso af samme høje café-kvalitet. Dermed kan du få morgenkaffe hver dag, som er af samme høje kvalitet – hvis ikke bedre – end den, du får, på din yndlingscafé.

Få en Linea Mini til hjemmet med mange af de klassiske La Marzocco detaljer

La Marzocco Linea Mini byder på mange af de samme detaljer, som er så klassiske for La Marzoccos andre maskiner. Linea Mini har samme bryggehåndtag og filterkurver som de professionelle maskiner, samt mulighed for præ-infusion, der giver en perfekt stabilitet bryg efter bryg, mens en separat steamkedel sørger for, at du kan steame mælk samtidig med, at du brygger espresso. Således har du mulighed for at brygge mange lækre kopper kaffe, f.eks. hvis du får gæster, og du kan altså lave alle de typer af kaffe, som du også kan få på din yndlingscafé. Linea Mini byder desuden på Dual Boiler, Pro Touch og PiD (temperaturkontrol). Med Linea Mini kan du trinvis justere temperaturen, og du kan på den måde finde ud af, hvordan du bedst kan lide din espresso og derefter installere din Linea Mini efter det. Så er du sikker på altid at få en optimal kop kaffe – hver dag!

Linea Mini passer til alle hjem med sit stilfulde design

Som sin forgænger, Linea Classic, er La Marzocco Linea Mini en stilfuld og enkel espressomaskine, som passer til alle hjem. Den er inspireret af Linea Classic, som værdsættes og benyttes af professionelle baristaer verden over. Linea Mini er med de indbyggede detaljer og justerbare indstillinger en smuk og professionel espressomaskine, som kan fås i mange forskellige farver. Den fremstilles i rustfrit stål, men kan også fås i f.eks. rød eller blå. Dermed er du sikker på at kunne finde en Linea Mini, som passer lige præcis til dit køkken derhjemme. Alle La Marzoccos maskiner er håndlavet i Firenze i Italien, og det gælder selvfølgelig også for Linea Mini. La Marzocco har alle dage haft fokus på at skabe en maskine, der holder længe, og som bryg efter bryg skaber den bedste espresso. Du er altså sikker på, at du med en Linea Mini får en stilren espressomaskine, der kan brygge din morgenkaffe mange år frem!

Hvis du har brug for at vide mere om specifikationerne på La Marzocco Linea Mini, kan du læse om dem her på siden, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål og måske hjælpe dig med at finde din næste professionelle espressomaskine til hjemmet.