Linea Classic - En forening af charme og elegance der aldrig går af mode.

Nøje designet til at passe ind i enhver setting. Med dobbelte kedler, mættede gruppehoveder, PID-kontroller og med sin ikoniske form klædt i poleret rustfrit stål, er Linea Classic et kunstværk uden lige. Denne klassiske La Marzocco espressomaskine har hjulpet specialkaffeindustrien i at udvikle sig siden 1990-tallet. Linea Classic har med tiden fået ikonstatus i kaffeverdenen, og med sit tidløse design passer Linea Classic ind i enhver café, bar eller restaurant.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Linea Classic - Specifikationer

Konstruktion i rustfrit stål
Nem at bruge og vedligeholde
En-fire grupper
Kraftige varmeelementer (High Wattage Elements)
Leveres i Manuell (EE), Mechanical Paddle (MP) og Automatisk (AV

Linea Classic – en forening af charme og elegance der aldrig går af mode

Denne klassiske La Marzocco espressomaskine, Linea Classic, har hjulpet specialkaffeindustrien i at udvikle sig siden 1990’erne. Linea Classic har med tiden fået ikonstatus i kaffeverdenen, og med sit tidløse design og konstruktion i rustfrit stål er Linea Classic et kunstværk uden lige. På grund af sit ikoniske og klassiske design, passer Linea Classic altså ind i enhver café, kaffebar eller restaurant. Gennemtestet gennem mere end 30 år og med sine højvolumen-indstillinger, yder Linea Classic en pålidelig performance bryg efter bryg – hver dag, hele året rundt.

Linea Classics mange maskinkonfigurationer

Ligesom enhver anden kaffemaskine fra La Marzocco, er Linea Classic håndlavet i Firenze. Linea Classic er nøje designet til at passe ind i enhver setting på en hvilken som helst kaffebar, café eller restaurant. Ud over sit tidsløse design, har maskinen en intuitiv brugergrænseflade, og så er den nem at rengøre og vedligeholde, hvilket gør den til en leg at arbejde med! Den klassiske kaffemaskine leveres i tre varianter; mechanical paddle (MP), manuel (EE) og automatisk (AV), så du kan selv bestemme, hvor automatiseret din Linea Classic skal være. Alle tre varianter byder på dobbelte kedler, som optimerer espressobrygningen og steamproduktionen, mættede gruppehoveder (en-fire grupper), som sikrer en termisk stabilitet ud over det sædvanlige samt en PID-controller, så du altid har elektronisk kontrol over bryggetemperaturen. Desuden kommer Linea Classic med filterhåndtag i rustfrit stål, og så har du også mulighed for ved tilvalg at vælge din egen personlige farve til din Linea Classic.

Skal din Linea Classic kunne noget ekstra?

Du kan – som med mange af La Marzoccos andre maskiner – tilvælge særlige funktioner og maskinkonfigurationer, så din Linea Classic matcher til lige netop dine eller din kaffebars eller cafés behov. Måske det ville være rart at kunne bruge maskinen med høje glas og kopper? Eller måske du har brug for Barista Lights, så du med LED belysning altid kan fokusere på at brygge den helt perfekte espresso? Sammensæt og tilvælg selv ekstra funktioner eller maskinkonfigurationer og få en Linea Classic, skræddersyet til din kaffebar.