GS3 - Høj præstation derhjemme – La Marzoccos teknologi og ydelse i et elegant og kompakt design.

La Marzoccos ingeniørteam bestemte sig for at tage sin mest avancerede teknologi og overføre det til en hjemmemaskine. GS3 har det tilsvarende termiske stabilitetssystem, som bruges i Strada modellen, et forvarmningssystem, digital PID-regulator, mættede grupper og digitalt display. Disse funktioner skaber en luksuriøs espressoplatform. Det eneste du skal gøre er at kværne, dosere og tampe.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

GS3 - Specifikationer

Konstruktion i rustfrit stål
Intuitiv brugergrænseflade
Vedligeholdsvenlig
1-gruppe
Kraftige varmeelementer
Kompakt og pladsbesparende
Leveres i Mechanical Paddle (MP) og Automatic (AV) versioner

Skal du udleve din indre barista-drøm og lave professionel espresso i dit eget hjem? La Marzocco GS3 er skabt til espressonørder, der ønsker sig en professionel espressomaskine til køkkenet derhjemme. La Marzocco producerer alle deres maskiner i hånden i Italien, og det gælder selvfølgelig også for GS3. Dermed er du sikret en espressomaskine, der holder mange år frem og som kan levere fantastisk kaffe bryg efter bryg.

De to udgaver af La Marzocco GS3 – AV og MP

La Marzocco GS3 findes i to forskellige udgaver; Auto Volumetric (AV) og Manual Paddle (MP). La Marzocco GS3 AV er en automatiseret udgave, hvilket betyder, at du nemt kan kontrollere både præ-infusion, shot-størrelse og bryggetemperatur, så du blot ved et enkelt tryk på knappen opnår en perfekt stabilitet i hver eneste ekstraktion. La Marzocco GS3 AV er til dig, der ønsker nemt at kunne brygge espresso, hvor maskinen klarer det meste for dig. La Marzocco GS3 MP har et manuelt bryggehåndtag, hvormed du selv kan kontrollere shot-størrelse og præ-infusion og på den måde få lige netop den ekstraktion, du ønsker, hver evig eneste gang, du brygger espresso. Du kan desuden selv justere tryk og vandgennemstrømning gennem bryggeprocessen. La Marzocco GS3 MP er altså til dig, der ønsker at nørde og præcisere din espresso hjemme i køkkenet.

Design selv din GS3

La Marzocco GS3 er en klassisk maskine, der med sit enkle design i rustfrit stål fremstår smuk og elegant. Du har dog mulighed for selv at designe den ved at bestemme detaljernes udseende, så maskinen ender med at passe lige netop til køkkenet derhjemme. Du kan bestemme materialet på flere dele, f.eks. steamhåndtaget og portafilter håndtaget samt paddlen til La Marzocco GS3 MP eller dækslet til gruppehovedet på GS3 AV. Derudover har du også mulighed for at vælge mellem flere farver, glas eller træ på sidepanelet.

Prisen på espressomaskinen afhænger dels af, om det er La Marzocco GS3 MP eller AV, samt hvilke detaljer og materialer du vælger. Som udgangspunkt ligger prisen på en La Marzocco GS3 MP på 43.130 kr., mens den på La Marzocco GS3 AV ligger på 41.480 kr. Grunden til prisforskellen er, at GS3 MP har lidt flere funktioner end GS3 AV. GS3 er udviklet gennem næsten 100 års innovativt arbejde, hvor La Marzocco har skabt en professionel maskine, som har de samme funktioner, detaljer og kvaliteter, som de espressomaskiner, der bruges på de bedste caféer rundt om i verden. Et af de vigtigste fokuspunkter for La Marzocco har altid været at skabe maskiner, der kan holde i mange år frem, og det er ingen undtagelse med GS3. Her får du en modstandsdygtig, stilren og klassisk maskine, der kan levere uimodståelig espresso flere gange dagligt de næste mange år.

Er du interesseret i at vide mere om GS3’s specifikationer og detaljer, kan du læse mere om det her på siden, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål og måske ende med at hjælpe dig med at finde din næste professionelle espressomaskine, så du kan nørde espresso hjemme i køkkenet.