Kære barista!

Velkommen til vores showroom på Frederiksberg

Espressospecialisten blev etableret i 2015 med det grundlæggende mål at optimere vores kunders kaffe. Som importfirma tilbyder vi nogle af verdens bedste kaffe- og espressomaskiner. Vi har lange og stærke forhold til vores eksisterende kunder og stræber altid efter nærhed og langsigtede forhold til vores nye kunder. At sætte kundens og vores kunders kundebehov først, har været og vil altid være afgørende for vores fremskridt.

 

Espressospecialisten er også kendt for sit søsterselskab Barista Service, der også stræber efter den perfekte kop, omend med forebyggende vedligeholdelse som det grundlæggende værktøj.

Har du læst hele vejen hertil, så kan vi nok antage at du er en lidenskabelig kaffedrikker? Du er måske allerede velsignet med lækre kaffebønner og er begyndt at stille krav til dit kaffeudstyr? Så foreslår vi, at du kontakter os; hvad enten det drejer sig om at lære mere om vores produktsortiment, for at reparere din maskine eller bare for at tage en uforpligtende snak og dele en lækker kop kaffe med os.

Du er velkommen til at aftale en tid på forhånd, så vi har tid til en uafbrudt kop kaffe med dig :)  

Kontakt

Forespørgsler og generelle henvendelser: info@espressospecialisten.dk

Bogholderi: faktura@espressospecialisten.dk

Mail til faktura: 221bilag1067009@e-conomic.dk

CVR.nr: DK 36937130

Telefon: (+45) 70.70.72.45

Kontor & showroom: Smallegade 40, 2000 Frederiksberg

Åbningstider: mandag - fredag: 09:00 - 17:00. lørdag - søndag: lukket

Delivery: Pelican Self Storage, Roskildevej 170, 2500 Valby. Opening hours: mon-fri 10am-6pm, Saturday 10am-2pm