top of page

Kaffebryggere

De professionelle kaffebryggere fra BUNN kan både benyttes i café- og restaurationsbranchen – eller i din virksomheds kantine. Da kaffebryggerne fra BUNN findes i forskellige udgaver, er det muligt at tilpasse de flestes behov. Så hvad end du har brug for en professionel kaffebrygger i din virksomheds kantine, så dine medarbejdere hver dag kan få frisk og velsmagende kaffe, eller om du har behov for en stabil kaffebrygger i din café eller på din kaffebar, som kan brygge store mængder kaffe i løbet af dagen til alle dine gæster uden at gå på kompromis med kvaliteten, er der med en professionel kaffebrygger fra BUNN mulighed for begge dele. 

Kaffebryggere designet til HORECA

De forskellige kaffebryggere fra BUNN

Vi udbyder i alt seks forskellige kaffebryggere fra BUNN. Alle har de tilfælles, at de er i høj kvalitet og er udviklet til professionel kaffebrygning – både til din café, restaurant, hotel eller i din virksomheds kantine. De professionelle kaffebryggere fra BUNN byder hver især på forskellige bryggekapaciteter og diverse features som eksempelvis: manuel/automatisk vandpåfyldning, pulsbrygning, bypassfunktion, Cold Brew Lock Out funktion, tempereret vand i tankene, separat hane til kogende vand, fuld bryg/halv bryg funktion etc. Fælles for dem alle er, at de er særdeles robuste og bygget i rustfrit stål, samt at de kan brygge direkte i termokander, dog af varierende størrelse. Derudover er de alle af kompromisløs kvalitet, så du er sikker på, at den kaffe, du brygger, altid er velsmagende – også selvom der brygges mange liter i løbet af dagen. De professionelle kaffebryggere fra BUNN byder desuden på forskellige, brugervenlige indstillinger, så du kan selv kan programmere dine opskrifter. Til flere af kaffebryggerne fra BUNN hører også termokander med, alternativt kan de købes separat. Termokanderne er i rustfrit stål, som holder på varmen uden brug af varmeplade. De professionelle kaffebryggere fra BUNN sørger altså for, at du kan brygge kaffe af højeste kvalitet, som til enhver tid holdes varm, så enten du, dine gæster eller dine medarbejdere kan nyde en god, varm kop kaffe.

E5F3EF1C-A793-44E2-A8A5-818F723CFEA0.JPG

Bunn - mere end bare sort kaffe

Kaffebryggere fra kvalitetsmærket BUNN giver dig mulighed for at tilpasse din kaffebrygger til dit behov. Kaffebryggere fra BUNN er pålidelige, konsistente og meget temperaturstabile. Med en professionel kaffebrygger fra BUNN behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten, selvom du brygger store mængder kaffe i løbet af en dag. Kaffebryggere fra BUNN kommer med en intuitiv og enkel brugergrænseflade som giver en forbedret oplevelse ved betjening samt programmering af dine favoritopskrifter.

bottom of page