Professionelle espressomaskiner i udsøgt kvalitet

Espressomaskiner

Skjermbilde 2019-07-09 kl. 14.20.06.png

La Marzocco - maskiner af ypperste kvalitet, håndlavet i Firenze

Hos Espressospecialisten tilbyder vi kun det bedste inden for professionelle espressomaskiner. Vi er en stolt importør og distributør af espressomaskiner fra La Marzocco, som håndlaver maskinerne i Italien. Vores professionelle espressomaskiner kan møde alle krav, uanset hvad dit behov er. Har du en travl café med mange gæster og har brug for en arbejdshest af en maskine, som kan producere kvalitetsespresso gang på gang hele dagen? Eller ønsker du at nørde på ekstraktion og præcision uden at gå på kompromis med flot design? Uanset hvad er alle vores professionelle espressomaskiner fra La Marzocco lavet med det formål at lave den perfekte espresso.

onyxcoffeelab-bentonville-niki-mangan.jpg

Professionel espressomaskine fra Modbar

De flotte, professionelle espressomaskiner fra Modbar byder alle på et moderne og innovativt design, hvor selve maskinen er gemt under disken, så din kaffebar eller café på den måde kan nå nye æstetiske højder. De fleste af espressomaskinerne byder på en tank i 316L austenitisk, rustfrit stål, 3,2 tommer berøringsskærm og skræddersyet elektronik. Derudover har de enkelte espressomaskiner flere forskellige funktioner som bl.a. bryggeprofiler, effektive moduler, automatisk rengøringsprogram, PID temperaturkontrol, digital trykmåleraflæsning, USB-port samt enkel adgang til vand-, el- og drænforbindelser og meget mere. Med en professionel espressomaskine fra Modbar er du derfor sikret en smuk og professionel espressomaskine i bedste kvalitet, med brugbare funktioner og et stilrent, enkelt og unikt design.

Hos Espressospecialisten leverer vi professionelle espressomaskiner fra det kvalitetssikre mærke La Marzocco. Espressomaskinerne, som er håndlavet i Italien, har et klassisk og stilrent design, som passer til enhver café, kaffebar eller restaurant. Med en professionel espressomaskine fra La Marzocco er du altid sikret et formidabelt værktøj til at kunne lave den perfekte espresso. I La Marzoccos store portefølje finder du maskiner til ethvert behov, hvad end du ønsker en simpel, elegant maskine som kan levere jævne og konsistente shots gang efter gang i en travl kaffebar, eller du ønsker at nørde ned til den mindste detalje med fokus på ekstraktet i koppen med konfigurationer som ABR, individuelle kedler per gruppe og barista lights. Derfor kan vi altid finde den perfekte maskine til dig og din virksomhed. Så hvad end din café trænger til en smuk og professionel espressomaskine at arbejde med for dine baristaer, eller du har brug for at kunne servere en lækker espresso på din restaurant efter middagen, har vi hos Espressospecialisten noget til enhver smag.

 

De håndlavede og professionelle espressomaskiner fra La Marzocco er alle konstrueret i rustfrit stål, har en intuitiv brugergrænseflade og byder foruden det ikoniske, smukke design på flere forskellige funktioner. La Marzocco tilbyder en bred vifte af maskinkonfigurationer, som passer til din virksomheds specifikke behov. Med de mere manuelle konfigurationer får baristaen mulighed for at udtrykke sit håndværk gennem fuld kontrol af brygparametrene. Ønskes omvendt en mere automatiseret proces, tilbyder La Marzoccos maskiner også automatiske konfigurationer, så der kan fokuseres på andre opgaver, mens maskinen leverer ensartede shots. Derudover kommer alle modeller med forskellige tilvalg som cronos keypads, cool touch steamarm, koppevarmer, høje ben, ABR vægte m.m så du kan skabe den maskine, der passer bedst til dit behov. De fleste espressomaskiner kan desuden leveres i ønsket farve ved oplysning af ral-kode.

 

La Marzoccos fokus har altid været at skabe den perfekte espresso. Teknologien bag en espressomaskine fra La Marzocco er kernen i, hvad der får maskinerne til at fungere, som de gør. Alle professionelle espressomaskiner leveres med dobbeltkedelsystem for max ydelse, uanset hvor meget espresso du brygger, eller hvor meget mælk du steamer. Endvidere leveres topmodellerne med mættede grupper og PID-teknologi for uovertruffen temperaturstabilitet samt isolerede kedler for energieffektivitet. De fleste af de professionelle espressomaskiner fra La Marzocco kan leveres i Mechanical Padle (MP) og Automatisk (AV) – nogle enkelte også i Manuel (EE). De er alle nemme at vedligeholde og rengøre og er på den måde både at foretrække for baristaer på kaffebaren, i caféen eller restauranten, og for din virksomhed der ønsker en professionel, smuk og kvalitetssikret espressomaskine.