Espressokværne

Hos os får du espressokværne fra kvalitetsleverandører som Mahlkönig, Mazzer og Ditting. Hastighed, præcision og kvalitet er vigtige parametre for at få formalet din kaffe til udsøgt ekstraktion. Om du ønsker en kaffekværn, hvor baristaen gør det meste af arbejdet, eller ønsker at kværnen gør det hele, så kan vi levere. Espressokværnen skal matche maskinen og kunne levere kværnet kaffe af ypperste kvalitet uanset mængde.

 

Når du skal vælge espressokværn er det vigtigt, at den er stabil, præcis og samtidig kan stå den lange mil. Om du ønsker koniske eller flade knive, grind by weight, stillegående motor og zero retention for optimal formalet kaffe, så har vi espressokværne til alle formål. Det er kun op til dig at beslutte, hvilken model der passer dit behov.

Mazzer - espressokværnenes gudfar

Mazzer_MINI_EL_A_black_0063_CMYK HIGH RE

Mini

Mazzer Lux D

Lux D

Mazzer_Super_Jolly_EL_black.png

Super Jolly

Som skabt for en La Marzocco espressomaskine

Vulcano on Demand espressokværn Espressospecialisten

Vulcano On Demand

Vulcano Swift espressokværn Espressopsecialisten

Vulcano Swift

Mahlkönig - tradition i en moderne kontekst

Mahlkönig Peak espressokværn Espressospecialisten

Peak

Mahlkönig E65s espressokværn Espressospecialisten

E65s

E80s.png

E80 Supreme

En professionel espressokværn af bedste kvalitet

Vi udbyder espressokværne af høj kvalitet, både til privat brug og til café- og restaurationsbranchen. Vi samarbejder med flere forskellige kvalitetsleverandører af espressokværne, så alle behov kan opfyldes. 

 

Fra kvalitetssikre Mazzer findes forskellige espressokværne. De er alle konstrueret i helstøbt aluminium, de fleste med flade knive, nogle med koniske og findes i forskellige størrelser (nogle også i forskellige farver) og med diverse funktioner. Om du er til Grind-on-Demand, digital LED-display og shottæller, mulighed for indstilling af formalingsgrad ved trinløs justering, enkelt- dobbelt- eller trippelshot, elektronisk ventilation etc., er du godt på vej med en professionel espressokværn fra Mazzer. 

 

La Marzoccos professionelle espressokværne er kompatible med alle La Marzoccos espressomaskiner, så hvis du vil have et helt sæt i bedste kvalitet, er det her du skal investere. Espressokværnene fra La Marzocco har forskellige funktioner, bl.a. indeholder Swift-udgaven to kværne og to bønnebeholdere i én. Derudover byder de forskellige professionelle espressokværne bl.a. på enten flade eller koniske knive, trinløs justering af formalingsgrad, digital LED-display og shottæller, elektronisk ventilering og Grind-on-Demand. Du får altså en kvalitetssikret, stilfuld og funktionsdygtig espressokværn, hvis du vælger en af dem fra La Marzocco.

 

De kvalitetssikre espressokværne fra Mahlkönig byder på et moderne design samtidig med, at de har de optimale funktioner for en professionel espressokværn. Espressokværnene byder bl.a. på forskellige funktioner som ekstrem doseringsnøjagtighed, bønnebeholdere som giver bedre holdbarhed, premium OLED-display og elektronisk shottæller, motor med aktiv temperaturstyring, Grind-by-Weight-teknologi, trinløst justeringshjul etc. Med en professionel espressokværn fra Mahlkönig får du altså moderne teknologi og design i én og samme kværn som er i højeste kvalitet. 

 

Om du beslutter dig for en professionel espressokværn fra enten Mazzer, La Marzocco eller Mahlkönig er du altså sikret dig en stilfuld kværn i smukt design med funktioner der matcher dit behov og som er i kompromisløs kvalitet.